Praha.cz

 
Nacházíte se: Zprávy Zajímavosti
Zajímavosti
Obyvatelé Prahy loni vyprodukovali 264 tisíc tun komunálního odpadu
Pátek, 01. únor 2013 14:57
Obyvatelé Prahy loni vyprodukovali 264 tisíc tun komunálního odpadu

V roce 2012 se v Praze sesbíralo 264 206 tun komunálního odpadu. Pro představu: „Takovým množstvím odpadu by se dalo zasypat celé Václavské náměstí do výše Petřínské rozhledny,“ přibližuje mluvčí společnosti Pražské služby Julián Záhorovský.

Celý článek...
 
Největší Svatební veletrh začne v únoru v Diplomat Hotelu Prague
Čtvrtek, 31. leden 2013 10:18
Největší Svatební veletrh začne v únoru v Diplomat Hotelu Prague

Praha 31. ledna (PROTEXT) – Už potřinácté se v Diplomat Hotelu Prague koná SVATEBNÍ VELETRH, největší přehlídka trendů ve svatebním průmyslu v České republice. V průběhu třídenního Svatebního veletrhu téměř stovka vystavovatelů představí nejžhavější novinky a tipy pro budoucí ženichy a nevěsty, připraveny budou i Cooking Shows, módí přehlídky nebo ukázky vlasového stylingu a svatebního líčení. Program ještě doplní hudební a taneční vystoupení. Svatební veletrh se koná od pátku 8. února do neděle 10. února 2013 v Diplomat Hotelu Prague. Průvodkyní po celou dobu veletrhu bude již tradičně moderátorka Markéta Mayerová.

Celý článek...
 
Volit se začalo i na Bulovce, volby navštívil nezvaný vetřelec
Pátek, 11. leden 2013 16:27
Volit se začalo i v Nemocnici Na Bulovce

O prezidentské volby je nečekaný zájem, volí i ti, co normálně k volbám nechodí, nebo jim cokoliv k volbě ve volebních místnostech brání. Jako například pacienti pražské Bulovky, které ovšem při zahájení volebního kolečka s mobilní volební urnou navštívil nezvaný vetřelec.

Celý článek...
 
Gorilí mládě je kluk!
Pátek, 11. leden 2013 00:12
Gorilí mládě je kluk!

Už víme jakého pohlaví je gorilí vánoční mládě z pražské ZOO, které se narodilo 22. prosince. Je to sameček. Potvrdila to genetická analýza z tkáně pupeční šňůry.

Celý článek...
 
V pražské ZOO se narodil tapír
Středa, 14. listopad 2012 08:40
V pražské ZOO se narodil tapír

Ačkoli díky pruhovanému „pyžamu“ vypadá, jako by k svým rodičům ani nepatřil, dělá nám obrovskou radost! Malý samec tapíra jihoamerického se má čile k světu.Tapíří mládě přišlo v zoo na svět po dlouhých šesti letech a je to druhý tapír jihoamerický odchovávaný v celé historii.
Podrobnosti: http://www.zoopraha.cz

 


Strana 31 z 31